Talentmanagement

Een continu veranderende markt en werkomgeving vraagt om leiderschap en wendbare professionals. Functies van nu bestaan wellicht over een aantal jaren niet meer. Tegelijkertijd hebben we te maken met een generatie die zich wil blijven ontwikkelen, in mindere mate belang hecht aan functies maar juist waarde wil toevoegen vanuit het eigen talent. Talentmanagement gaat over investeren in mensen in organisaties.

Waarom Talentmanagement
Je streeft als organisatie naar een duurzaam inzetbaar personeelsbestand. Talent werven is al een enorme uitdaging. Talent herkennen, benutten en behouden is nog veel lastiger.
Met talentmanagement geef je inzicht in de toekomstige personeelsbehoefte en het ontwikkelpotentieel van jouw personeelsbestand. Door talentmanagement te integreren in jouw (HR)organisatie strategie maak je jouw organisatie toekomstbestendig.

SAARecruitment adviseert en biedt tools voor het inzichtelijk maken van talentmanagement binnen organisaties. SAARecruitment adviseert over alle fasen van de cyclus Talentmanagement en zorgt ervoor dat plannen reëel en uitvoerbaar zijn.

Cyclus Talentmanagement

Cyclus Talentmanagement

Ik wil aan de slag met talent
management